Klassinen
 
IQ
 
Toiminto
 
Urheilu
 
Rotu
 
Seikkailu
 
Torjunta
 
Lapset
 
Muoti
 
Taito
 
Strategia
 
Johtokunta
 
Hauskaa
 
Moninpeli
Sotapelit
Tämä on ensimmäinen osa Project hauskaa sotaleikkejä. Vaihto aikaa vääristää, hiiren vasenta ampumiseen, hiiri kierto. Jos haluat pelata joki raid pelejä löydät tämän sivuston eri luokkaan.
Strike of Fury
Sinä ja laiva ovat ainoa toivo ihmisen olemassaolon. Fly kautta vihollisen linjojen ja tehdä mahdollisimman paljon vahinkoa kuin voit. Alien laivasto tulee paksummaksi ja nopeammin, kun he näkevät sinut, joten varmista, että käytät kyseisiä lisävoimia. Pelaa fantastinen tilaa arcade taistelija peli. Sinun tulee ensimmäinen taistelee perus ulkomaalainen aluksia ja jos hengissä nopeammin ja suuremmilla tulevat sinulle. Varo nämä ovat uskomattomat voimavarat ja tappavaa tulta hinnat. Varmista, että olet kerätä mahdollisimman paljon korjaussarjat ja lisävoimia, kun can.Fire: Space Bar Move: Nuolinäppäimet Ammu ulkomaalainen aluksia, kerätä korjausvälinesarjaa parantua täysin ja kerätä valtaa jopa tehdä tuhoisan vahingon määrästä.
Headless Havoc
Olet Headless Ratsumies! Ratsastaa läpi kenttien decapitating kyläläiset!


Ohjeet: Siirrä hiiri aseman hevosesi ja klikkaa vauhdissa. pilko päätä ja välttää kerroit kyläläiset eroon pitämään tuhoa baari täynnä. Yritä saada enemmän kuin yksi kyläläinen samassa vauhdissa!
Jälleensyntyminen
Löydä eri planeetoilla, tavata uusia ystäviä ja vihollisia, valloittaa uusia territorries ja tuhota kaikki, joka seisoo omalla tavalla! Älä unohda vierailla kauppaan ja ostaa parempi ase!
Aseet ja kultaa
Kunnioitus on kaikki länteen kova maailmassa. Se oli huono päivä sheriffi, hän overslept jälkeen että suuri olut, hän oli viime yönä. 'Sheriffi, tehdä jotain ryösti pankin' huudot satunnainen kyläläinen: 'kallo rosvot hyökkäävät kaupunkiin, he pääsevät pälkähästä kulta'.

voi tarttua niitä aika sheriffi on menettänyt hänen ihmisarvonsa ja hän vain on saada se takaisin. Sheriff alkaa tukea hänen luotettu ampuma-aseiden ja Ghost hänen kuolleen kaksoisveljensä matkaansa palauttaa hänen kunnioitusta. Kuka tietää, kuinka paljon verilöylyn hän on tehtävä kostaa hänen arvoaan.
Guns And Monocles
Tile perustuu 2D räiskintäpeli, joka ulottuu yli 50 tasoa ja hyödyntämällä 10 erilaista asetta. Ohjaus yksinäinen Englanti herrasmies kuin hän vie ulos koko terroristijärjestönä. Hyödyllisiä komentoja: Help 1 - näyttää kaikki komennot qualtiy 0> 2 - Muutokset pelin laatu (0 on pieni, 2 on korkea) loadmap 0> 50


?UFO pelit

Homepage
 | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Gametrick.net

?UFO pelit


1
Ulkomaalainen alus lasku icon
Hei ystävät löydetty addicting pelit, pelata ja nauttia pelistä. Tässä pelissä sinun tehtäväsi on purkaa ulkomaalainen alus kohdennettuja kanta osumatta läheisen kohteen ja tässä pelissä sinulla on 10 tasoa ja don t on elämän s olla varovainen. Pidä hauskaa! Käytä nuolinäppäimiä pelata.
Sisukas vs Aliens icon
Ulkomaalaisten valtaavat lähistöltä, ja se riippuu Spunky koira Mätkintä ulkomaalaisten ja voittaa.
ohjeet
hiirellä
Mars paeta icon
Olet osa sotilaallista operaatiota kaukana sijaitsevat planeetat Tavarajuniin Earth 's kaukaisia vaaroilta. Kireät Mars avaruusalus, sinun täytyy löytää takaisin kotiin, kun väistää vihollisia'ohjuksia ja selvittää selkeällä tavalla.
HOW TO: teidän tavoite on päästä tukialus ja paeta Mars, jotta näin tapahtuisi, käytä nuolinäppäimiä ohjaamaan alus- ja z-näppäintä ampua.
Astronot Dog icon
Apua Astro Dog lähteä planeetalta, kerätä avaruusalustasi 3 osaa, 2-kanisterit polttoaineen ja määräyksen (luun ja maito). Vältä vihollisia lentää UFO, rapuja ja asteroidit ja ampua niitä pisteitä. Koira matkustaa yhden planeetan toiselle; Seuraava taso on kovempi kuin edellinen. Sinulla on kolme elämää. Julkaise paras tulos verkossa. Nuolinäppäimillä liikkua koiran ja tilaa ampua.
Atomi icon
Räjähtävä ohjusten tuhoaminen! Käytä hiirtä ampua alas saapuvan ohjuksia, päivittää oman puolustuksemme ja tuhovoima, kaikki samalla suojaamaan kaupunkia Ufot ja Atomic Bomb!
Alien Showdown icon
Kun olennot näkyy tutka screeen sinun täytyy ampua tai paeta. Käytä nuolinäppäimiä liikkeitä ja tilaa ammunta


1