Klassinen
 
IQ
 
Toiminto
 
Urheilu
 
Rotu
 
Seikkailu
 
Torjunta
 
Lapset
 
Muoti
 
Taito
 
Strategia
 
Johtokunta
 
Hauskaa
 
Moninpeli
Merirosvo taistelu
Merirosvot sisäjärvi, tässä tulee merirosvo taistelevat peli sinulle! Sinun tehtäväsi tässä yhdessä tappelupukari/ampuja täynnä hullu toiminta on torjua vihollisen merirosvo kapteeni ja miehistö ja sitten edessä ocean 's vilkkaimmillaan olento voimakas lopullinen pomo taistelu.

pelin ulottuvuus: 700 x 350.Valvonta/ohjeet: p = tauko
q = Vaihda laatu
= miekan hyökkäys
s = ampua aseella d = pommeja (ostaa niitä baarissa!)
kaksoisnapauttamalla nuolia työnnä työnnä = dia-hyökkäys
tila = Hae tykki
kaksinkertainen napauttaa nuolia siirtää tykki
Battlemachy Jade Bandit
Varkaat ovat aina jälkeen Treasure ja Tepper on loppujen aarre samoin. Kaikki Tepper on vain löydettävä varkaat löytää aarteen. Ilmeisesti tämä johtaa konfliktiin ennemmin tai myöhemmin, mutta Tepper ei ole avuton pieni tyttö hän näyttää be.Flying hänen pikku lohikäärme hän sääntöjä taivas ja hänen kehittyneen magian taitoja hän voi jopa voittaa vahvin vastustaja.
Ryhmätyö
Ohje Mac ja muut imaginary friends pelastaa Bloo ja päästä eroon Extreme-osaurus. Napata munat Coco säädetään ja käyttää niitä kiinni pommit ennen kuin ne räjähtää.
Piraatti
Andy oli mutinied hänen miehistönsä piraatti auttaa hänet takaisin viisi aarrearkkua, joka oli varastettu ja valloittaa määräysvallan aluksen.
Free Will - The Game
Ensimmäinen peli koskaan realistisesti sisällyttää käsitteeseen vapaan tahdon.
Useimmat rajoitukset Game Boy peli täyttyvät, 20-vuotisen hiton pikku juttu.


Ohjeet: Nuolet liikkua, jopa hypätä.
Alpha Bravo Charlie
Olet lentäjä, löydät itsesi keskeltä monia taistelutilanteissa, kuten aavikoilla, on suota, ja vihreys ja kaupungeissa. Sinun tehtäväsi on pickup stranded ja haavoitti erityinen-op varusmiehiä palaaville tehtäviä. Sinulla on täysi pääsy raketteja ja pommeja ja hyvä joukkue aluksella joten mene tuoda takaisin teidän maanmiehensä ja tietenkin itse elossa!


?UFO pelit

Homepage
 | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Gametrick.net

?UFO pelit


1
Ulkomaalainen alus lasku icon
Hei ystävät löydetty addicting pelit, pelata ja nauttia pelistä. Tässä pelissä sinun tehtäväsi on purkaa ulkomaalainen alus kohdennettuja kanta osumatta läheisen kohteen ja tässä pelissä sinulla on 10 tasoa ja don t on elämän s olla varovainen. Pidä hauskaa! Käytä nuolinäppäimiä pelata.
Sisukas vs Aliens icon
Ulkomaalaisten valtaavat lähistöltä, ja se riippuu Spunky koira Mätkintä ulkomaalaisten ja voittaa.
ohjeet
hiirellä
Mars paeta icon
Olet osa sotilaallista operaatiota kaukana sijaitsevat planeetat Tavarajuniin Earth 's kaukaisia vaaroilta. Kireät Mars avaruusalus, sinun täytyy löytää takaisin kotiin, kun väistää vihollisia'ohjuksia ja selvittää selkeällä tavalla.
HOW TO: teidän tavoite on päästä tukialus ja paeta Mars, jotta näin tapahtuisi, käytä nuolinäppäimiä ohjaamaan alus- ja z-näppäintä ampua.
Astronot Dog icon
Apua Astro Dog lähteä planeetalta, kerätä avaruusalustasi 3 osaa, 2-kanisterit polttoaineen ja määräyksen (luun ja maito). Vältä vihollisia lentää UFO, rapuja ja asteroidit ja ampua niitä pisteitä. Koira matkustaa yhden planeetan toiselle; Seuraava taso on kovempi kuin edellinen. Sinulla on kolme elämää. Julkaise paras tulos verkossa. Nuolinäppäimillä liikkua koiran ja tilaa ampua.
Atomi icon
Räjähtävä ohjusten tuhoaminen! Käytä hiirtä ampua alas saapuvan ohjuksia, päivittää oman puolustuksemme ja tuhovoima, kaikki samalla suojaamaan kaupunkia Ufot ja Atomic Bomb!
Alien Showdown icon
Kun olennot näkyy tutka screeen sinun täytyy ampua tai paeta. Käytä nuolinäppäimiä liikkeitä ja tilaa ammunta


1