Klassinen
 
IQ
 
Toiminto
 
Urheilu
 
Rotu
 
Seikkailu
 
Torjunta
 
Lapset
 
Muoti
 
Taito
 
Strategia
 
Johtokunta
 
Hauskaa
 
Moninpeli
Capsule Fighter Online
Authentic lisensoitu Gundam online-peli! Omassa rajoitettu, yrittää pisteet enemmän ja anna loppuvaiheessa!
Space Bombers
Puolustaa tukikohta ulkomaalainen hyökkäyksiä
Zombotron
Zombotron on ammunta peli, joka tapahtuu Post-biologisessa katastrofin jälkeen planeetalla. Bio-robotti, sinun tehtäväsi on ohjata salaperäinen tartunnan zombeja nyt vaeltava laboratoriot, jotka olivat kerran siellä edelleen. Kukaan ei tiedä, mistä he tulivat, kukaan ei tiedä, miten he elävät. Tiedämme vain, että ne tuhoavat kaiken tieltään robotti yrittää hakea kadonneet tiedot... olet niiden tiellä. Lukko ja kuorma, pitää silmällä ammusmäärää ja sharpshoot kuin koskaan ennen saada läpi kuolasi horde!

ohjeet
liike - W, A, S, D näppäimiä.
tähtää ja ammu - hiirtä tavoite, vasemmalle napsauta ampua.
Aktivoi esineitä - E-näppäintä.
käyttää first aid kit - H-näppäintä.
vaihtaa aseen - Q-näppäintä.
Space Traffic Chief
Space Traffic Chief:
Opas avaruusalusten ja niiden satamiin, aiheuttamatta kaatua! Älä anna liikenne kasaantua liikaa, tai saat itsesi todellinen sotku!

Controls:


Opas tilaa liikenne - Käytä hiirtä vetää rajaa ajoneuvon ja sen kunkin portin.

Myrkyllisiä tavoitteet
Competitiion on alkanut! Anna kilpailijat voittaa ja yrittää ottaa niitä myrkyllisiä lihapullat avulla. Voit poistaa kaikki kilpailijat?
Käärme Sigma
Pelaa Star käärme Sigma ja eroon pahan hallitsija galaxy, valitse käärme aluksen määrittely, ole varovainen, sillä nämä voivat vaikuttaa kilvet, hyökkäys aseita ja erityisiä aseita.


?UFO pelit

Homepage
 | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Gametrick.net

?UFO pelit


1
Ulkomaalainen alus lasku icon
Hei ystävät löydetty addicting pelit, pelata ja nauttia pelistä. Tässä pelissä sinun tehtäväsi on purkaa ulkomaalainen alus kohdennettuja kanta osumatta läheisen kohteen ja tässä pelissä sinulla on 10 tasoa ja don t on elämän s olla varovainen. Pidä hauskaa! Käytä nuolinäppäimiä pelata.
Sisukas vs Aliens icon
Ulkomaalaisten valtaavat lähistöltä, ja se riippuu Spunky koira Mätkintä ulkomaalaisten ja voittaa.
ohjeet
hiirellä
Mars paeta icon
Olet osa sotilaallista operaatiota kaukana sijaitsevat planeetat Tavarajuniin Earth 's kaukaisia vaaroilta. Kireät Mars avaruusalus, sinun täytyy löytää takaisin kotiin, kun väistää vihollisia'ohjuksia ja selvittää selkeällä tavalla.
HOW TO: teidän tavoite on päästä tukialus ja paeta Mars, jotta näin tapahtuisi, käytä nuolinäppäimiä ohjaamaan alus- ja z-näppäintä ampua.
Astronot Dog icon
Apua Astro Dog lähteä planeetalta, kerätä avaruusalustasi 3 osaa, 2-kanisterit polttoaineen ja määräyksen (luun ja maito). Vältä vihollisia lentää UFO, rapuja ja asteroidit ja ampua niitä pisteitä. Koira matkustaa yhden planeetan toiselle; Seuraava taso on kovempi kuin edellinen. Sinulla on kolme elämää. Julkaise paras tulos verkossa. Nuolinäppäimillä liikkua koiran ja tilaa ampua.
Atomi icon
Räjähtävä ohjusten tuhoaminen! Käytä hiirtä ampua alas saapuvan ohjuksia, päivittää oman puolustuksemme ja tuhovoima, kaikki samalla suojaamaan kaupunkia Ufot ja Atomic Bomb!
Alien Showdown icon
Kun olennot näkyy tutka screeen sinun täytyy ampua tai paeta. Käytä nuolinäppäimiä liikkeitä ja tilaa ammunta


1