Klassinen
 
IQ
 
Toiminto
 
Urheilu
 
Rotu
 
Seikkailu
 
Torjunta
 
Lapset
 
Muoti
 
Taito
 
Strategia
 
Johtokunta
 
Hauskaa
 
Moninpeli
Taistelu vaihde
Kirjoittaa historiaa uudelleen ja valloita maailma joko Yhdysvaltojen, Venäjän tai Kiinan kanssa.
Tähtienvälinen Storm 2
Pinnalla tuntemattoman planeetan tähtienvälinen avaruusalus on löytänyt tiensä yli meteoriitit myrsky ja uhan ulkomaalainen avaruusalusten nuolinäppäimillä (tai WASD) ohjata avaruusalusta ja paina välilyöntinäppäintä ampua. Tuhoa niin monta asteroidia & ulkomaalainen avaruusalusten kuin voit.
Zombo Buster
Tuhota zombeja

ohjeet

- hiiri - tilaa seuraava aalto - S vaihtaa \/ pikakäyttöönoton - P - tauko
Lelu Wars
Sinun lelut ovat menneet hullu ja lelu säiliö aloitti sodan. Sinun täytyy auttaa häntä ampua alas loputon aallot lentokoneita ja helikoptereita. Peli antaa sinulle viileä päivitys, jonka avulla voit ampua kaksi luoteja kerralla. Enemmän vihollisia ottaa alas korkeammat pisteet tulee.
ohjeet: Siirrä hiirtä näytön johon tankkiin mennä poikki.
Robokill-2
Tappaa kaikki ulkomaalainen hyökkääjät! Navigoida ja teleport kartan kanssa ja käyttää rahaa päivittää robotti!
Whiflash
Vuonna Whiflash Pelaat Golem joka liittyy Stone Guard puolustaa maataan. Ensimmäinen tehtävä on saada POWER KITEITÄ päässä luolissa alla Stone Fort. Sinun aseesi on huitoa joka on liitetty hiiri. Whiflash on Action RPG / seikkailupeli. Siirrä: WASD tai nuolinäppäimiä Attack: Siirrä hiiri nopeasti ympäriinsä kuin huitoa lisävoimia: 1, 2, 3 ja 4 painiketta - Paina uudelleen de-aktivoida Käytä juoma: Q, E, 0 tai syödä yksi Inventory Inventory (tauko): Space, I, P, C


?UFO pelit

Homepage
 | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Gametrick.net

?UFO pelit


1
Ulkomaalainen alus lasku icon
Hei ystävät löydetty addicting pelit, pelata ja nauttia pelistä. Tässä pelissä sinun tehtäväsi on purkaa ulkomaalainen alus kohdennettuja kanta osumatta läheisen kohteen ja tässä pelissä sinulla on 10 tasoa ja don t on elämän s olla varovainen. Pidä hauskaa! Käytä nuolinäppäimiä pelata.
Sisukas vs Aliens icon
Ulkomaalaisten valtaavat lähistöltä, ja se riippuu Spunky koira Mätkintä ulkomaalaisten ja voittaa.
ohjeet
hiirellä
Mars paeta icon
Olet osa sotilaallista operaatiota kaukana sijaitsevat planeetat Tavarajuniin Earth 's kaukaisia vaaroilta. Kireät Mars avaruusalus, sinun täytyy löytää takaisin kotiin, kun väistää vihollisia'ohjuksia ja selvittää selkeällä tavalla.
HOW TO: teidän tavoite on päästä tukialus ja paeta Mars, jotta näin tapahtuisi, käytä nuolinäppäimiä ohjaamaan alus- ja z-näppäintä ampua.
Astronot Dog icon
Apua Astro Dog lähteä planeetalta, kerätä avaruusalustasi 3 osaa, 2-kanisterit polttoaineen ja määräyksen (luun ja maito). Vältä vihollisia lentää UFO, rapuja ja asteroidit ja ampua niitä pisteitä. Koira matkustaa yhden planeetan toiselle; Seuraava taso on kovempi kuin edellinen. Sinulla on kolme elämää. Julkaise paras tulos verkossa. Nuolinäppäimillä liikkua koiran ja tilaa ampua.
Atomi icon
Räjähtävä ohjusten tuhoaminen! Käytä hiirtä ampua alas saapuvan ohjuksia, päivittää oman puolustuksemme ja tuhovoima, kaikki samalla suojaamaan kaupunkia Ufot ja Atomic Bomb!
Alien Showdown icon
Kun olennot näkyy tutka screeen sinun täytyy ampua tai paeta. Käytä nuolinäppäimiä liikkeitä ja tilaa ammunta


1