Klassinen
 
IQ
 
Toiminto
 
Urheilu
 
Rotu
 
Seikkailu
 
Torjunta
 
Lapset
 
Muoti
 
Taito
 
Strategia
 
Johtokunta
 
Hauskaa
 
Moninpeli
Mass Mayhem
Massa Mayhem ylimääräinen verinen Zombie Apocalypse
sankari varustaa kaikki mahdolliset välineet, että hänen on kestettävä aalto nälkäinen verinen zombie! Älä unohda päivittää ase hengissä!
tunkeutumisen
Venture kautta 5 tasoilla lumiset vuoret, teolliset ja liikkuvat junat kun taistele tiesi läpi aaltojen sotilaita, helikoptereita, ja robotteja.


Ohjeet: WASD tai nuolia liikkua, hiirtä tavoite ja ampua, 1234 - vaihtaa aseita
Merirosvot arktisen aarre
Fyysinen palapeli hauska merirosvo asettaminen. Leikata ketjut miekan, murtaa jäätä, auttaa merirosvot saavat ne arktisen aarre.
Pesuallas Minun Aarre
Pirate on tehnyt runsaasti sotasaalista. Mutta on niin paljon, että hän ei saa sitä hänen merirosvolaiva päässä. Apua nyt, kun upottaa hänet aarre mereen nosta se myöhemmin uudelleen. Käytä hiirtä ja yritä sen Plumper oikealla ja vasemmalla puolella peli reunasta siirtää objekteja pesuallas aarrearkku roskikseen.

Ohjeet

Käytä hiirtä ja yritä sen Plumper oikealla ja vasemmalla puolella peli reunasta siirtää objekteja pesuallas aarrearkku roskikseen
Kaupungin SuperHero
Tasapaino on Superhero ja hyvätapaisen valokuvaaja kuin yrität suojelemaan kaupunkia pahalta. Kuten Hero: - Arrow näppäimiä - Space Bar lentää - tahansa kirjain avain Puch Kuten Valokuvaaja - nuolinäppäimillä siirtää - Space Bar ottaa kuvia
Ninja Storm
Ranger-taitojasi avulla punainen Ranger!


?UFO pelit

Homepage
 | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Gametrick.net

?UFO pelit


1
Ulkomaalainen alus lasku icon
Hei ystävät löydetty addicting pelit, pelata ja nauttia pelistä. Tässä pelissä sinun tehtäväsi on purkaa ulkomaalainen alus kohdennettuja kanta osumatta läheisen kohteen ja tässä pelissä sinulla on 10 tasoa ja don t on elämän s olla varovainen. Pidä hauskaa! Käytä nuolinäppäimiä pelata.
Sisukas vs Aliens icon
Ulkomaalaisten valtaavat lähistöltä, ja se riippuu Spunky koira Mätkintä ulkomaalaisten ja voittaa.
ohjeet
hiirellä
Mars paeta icon
Olet osa sotilaallista operaatiota kaukana sijaitsevat planeetat Tavarajuniin Earth 's kaukaisia vaaroilta. Kireät Mars avaruusalus, sinun täytyy löytää takaisin kotiin, kun väistää vihollisia'ohjuksia ja selvittää selkeällä tavalla.
HOW TO: teidän tavoite on päästä tukialus ja paeta Mars, jotta näin tapahtuisi, käytä nuolinäppäimiä ohjaamaan alus- ja z-näppäintä ampua.
Astronot Dog icon
Apua Astro Dog lähteä planeetalta, kerätä avaruusalustasi 3 osaa, 2-kanisterit polttoaineen ja määräyksen (luun ja maito). Vältä vihollisia lentää UFO, rapuja ja asteroidit ja ampua niitä pisteitä. Koira matkustaa yhden planeetan toiselle; Seuraava taso on kovempi kuin edellinen. Sinulla on kolme elämää. Julkaise paras tulos verkossa. Nuolinäppäimillä liikkua koiran ja tilaa ampua.
Atomi icon
Räjähtävä ohjusten tuhoaminen! Käytä hiirtä ampua alas saapuvan ohjuksia, päivittää oman puolustuksemme ja tuhovoima, kaikki samalla suojaamaan kaupunkia Ufot ja Atomic Bomb!
Alien Showdown icon
Kun olennot näkyy tutka screeen sinun täytyy ampua tai paeta. Käytä nuolinäppäimiä liikkeitä ja tilaa ammunta


1