Klassinen
 
IQ
 
Toiminto
 
Urheilu
 
Rotu
 
Seikkailu
 
Torjunta
 
Lapset
 
Muoti
 
Taito
 
Strategia
 
Johtokunta
 
Hauskaa
 
Moninpeli
Unohdettu voitelu
Ethonia... 23 vuotta the Acolytes vapautunut Marathe suuren petoksen ihmisiä Ethonia ja maa ovat saaneet nauttia aikakauden rauhan. Marathe monarkian uskonpuhdistuksen uudet kuninkaalliset ovat vannoneet tullessaan maailman uuteen aikakauteen yhteistyötä ja maailmanlaajuista tukea kaikille, jotka tarvitsevat sitä... Kirjoita - Ohita vuoropuhelua, kirjoita ovet taustalla, nuolinäppäin vasemmalle ja oikealle - siirrä nuoli alas - ankka-puolustaa (painamalla uudelleen takaisin ylös) nuoli ylös - hypätä A - pitää suorittaa S - erityisiä hyökkäys D - hyökkäys P - Pause / varaston näytön
Orbitron
Puolusta Orbit rakentamalla läpitunkematon stronghold ja pidättelemään vihollisen aallot!
Innoittamana Space Invaders ja Tetris, Orbitron on sekoitus ampuja ja puolustus peli. Todista ammunta ja puolustus taitoja 34 haastavaa tasoa!
Vinkkejä:
Keskity pysyä hengissä sijaan jahtaa alas jokaisen vihollisen, Your Orbit on 40 elämää ja voidaan helposti korjata, kun vain sai 3.
Vain tappaminen ansaitset rahaa, niin älä vain rakentaa muureja ja anna vihollisten törmäävät tulet pian loppuvat rahat.
Rakenna strategisesti; rakentaa ei-läpäisevä seinät alla torneineen, jos pelkäät ampumalla heitä. Myös vahvistin edellä Turret on myös hyvä idea.
[Päivitys 23.10.07] - Kiinteä bug lopussa peli
[Päivitys 24.10.07] - parantunut suorituskyky


Ohjeet: Siirrä: Siirrä hiiren;
Ammu: Hiiren vasen;
EMP: avaruus;
Tauko: P;
Mute: M;
Kierrä rakennus: avaruus;
Pelaa tutorial lisää!
Paintworld-2
Piditkö maalata mukava ja erittäin värillinen kirjaimet paintworld? he tulevat takaisin, mutta heillä on jokin hankala avulla ruma monsters, jotka pyytävät niitä käynnistää ne! mutta vähän ystäviä käyttää erityinen liikkua saavuttaa som paikka, he eivät voi käyttää ennen. käynnistää, kehon ja sielun pulmapeli! Hirviöt tulivat ja revitty paintworld toisistaan. käynnistää maali kaverit yhdistää ne kaikki huolimatta iso hirviöitä.

Tilaa Hunter 2
Tätä tilaa metsästäjän on päättynyt, se 's edellisen operaation. Mutta nyt hän löysi enemmän tilaa uusille aloille. Kerää kohteet haluamallasi ja kerätä Maaginen valtuudet siirtää.

ohjausobjektit: siirtää viestejä nuolinäppäinten avulla
Kylpytynnyri Heist
Muukalaiset hyökätä uudelleen! Ainoa turvallinen paikka on maanalainen! Kerätä mahdollisimman monta bonusta piireissä ja sukeltaa underground loppuun tasolle!
Komentaja
Oma tavoite on ampua kaikki viholliset ja tuhota heidän
leireillä tehtäväni. Ostaa uusia aseita kaupassa
päivityksen jälkeen kaikilla tasoilla ja tuhota vihollisen leiriin, voittaa pelin.
onnea!


auttaa:

käyttää WASD tai nuoli näppäimiä.
hiiri ampua. Välilyöntinäppäintä heittää pommi vihollisen leiriin.


?UFO pelit

Homepage
 | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Gametrick.net

?UFO pelit


1
Ulkomaalainen alus lasku icon
Hei ystävät löydetty addicting pelit, pelata ja nauttia pelistä. Tässä pelissä sinun tehtäväsi on purkaa ulkomaalainen alus kohdennettuja kanta osumatta läheisen kohteen ja tässä pelissä sinulla on 10 tasoa ja don t on elämän s olla varovainen. Pidä hauskaa! Käytä nuolinäppäimiä pelata.
Sisukas vs Aliens icon
Ulkomaalaisten valtaavat lähistöltä, ja se riippuu Spunky koira Mätkintä ulkomaalaisten ja voittaa.
ohjeet
hiirellä
Mars paeta icon
Olet osa sotilaallista operaatiota kaukana sijaitsevat planeetat Tavarajuniin Earth 's kaukaisia vaaroilta. Kireät Mars avaruusalus, sinun täytyy löytää takaisin kotiin, kun väistää vihollisia'ohjuksia ja selvittää selkeällä tavalla.
HOW TO: teidän tavoite on päästä tukialus ja paeta Mars, jotta näin tapahtuisi, käytä nuolinäppäimiä ohjaamaan alus- ja z-näppäintä ampua.
Astronot Dog icon
Apua Astro Dog lähteä planeetalta, kerätä avaruusalustasi 3 osaa, 2-kanisterit polttoaineen ja määräyksen (luun ja maito). Vältä vihollisia lentää UFO, rapuja ja asteroidit ja ampua niitä pisteitä. Koira matkustaa yhden planeetan toiselle; Seuraava taso on kovempi kuin edellinen. Sinulla on kolme elämää. Julkaise paras tulos verkossa. Nuolinäppäimillä liikkua koiran ja tilaa ampua.
Atomi icon
Räjähtävä ohjusten tuhoaminen! Käytä hiirtä ampua alas saapuvan ohjuksia, päivittää oman puolustuksemme ja tuhovoima, kaikki samalla suojaamaan kaupunkia Ufot ja Atomic Bomb!
Alien Showdown icon
Kun olennot näkyy tutka screeen sinun täytyy ampua tai paeta. Käytä nuolinäppäimiä liikkeitä ja tilaa ammunta


1