Klassinen
 
IQ
 
Toiminto
 
Urheilu
 
Rotu
 
Seikkailu
 
Torjunta
 
Lapset
 
Muoti
 
Taito
 
Strategia
 
Johtokunta
 
Hauskaa
 
Moninpeli
Syvyys laturi
Dr. Kamikazi on käynnistänyt aalto tappava meren kaivosten. Auttaa Robotboy tuhota miinat ennen kuin ne osuvat merenpohjaa. Luo ketjureaktioita lisäpisteitä. Voimassa-kentän avulla voit kulkea turvallisesti laser aidat.
Sky-koirat
Sky hounds on uusi toiminta ja seikkailu, ammunta cool flash-peli.Taivas koirat peli on 2D, vaakasuora vieritys Räiskinnät klassikoita, kuten R-tyyppi ja Gradius hengessä. Pelaa pieniä pyöreitä mech, huimaus ja hänen ihmisen perämiehenä Charley, haku löytää ja pelastaa heidän ystävänsä jälkeen alien invasion. Peli sisältää kaikki liittyvän täysin erillisenä parallaksi vieritys taustat ja jokaisella on oma ainutlaatuinen, monivaiheisia pomo. Siinä on myös yli tusina vihollisia tuhota. Tämä on kovaa peliä, ja jos ei riitä, avata uusi peli ja vielä suurempi haaste tilassa. Maatilan rahaa pelaamalla tai katsomalla tasolla, ja ostaa erilaisia aseita ja laitteita helpottaa teidän taistelu. Myös ostaa ja ottaa käyttöön palkoja, jotka ovat pieniä kelluva yhteisöt, että hyökkäys tai tarjota apuohjelma. Joten jos olet tuulella eikä vain yksinkertainen peli- mutta peli, joka kiihottaa teitä ja lisää ammunta ja ajo taito, niin tämä on täydellinen ilmainen online peli sinulle. Pelaa hauskaa ja tulla lopullinen taistelu kone Uusi taivas koirat pelit. Onnea ja pidä hauskaa!

ohjaus: nuolia tai hiiri liikkuu. z tai vasen painike on ampua x Aktivoi hyper Baari kun koko e asennus palot valikko (käyttöön napsauttamalla) p taukoja esc ohittaa kaikki valintaikkunan tilaa ohittaa nykyisen dialogin
Space Station Jason
Apua Jason kerätä kaikki hänen rahdin katoamista tässä eeppisessä tasohyppelypeli jossa 3d kierre.
Siellä on paljon salaisuuksia pelin joten muista tarkistaa kävelee joka löytyy pelin valikosta.


Ohjeet: Huomautus Voit luoda oman mukautetun näppäimistöasetukset in-game valikon.
Arrows - Move
Space - Jump
Tai D - Spin kamera
Pelastaa maapallon
Pysy hengissä mahdollisimman paljon
Pingviinit hyökkäys
Pingviinit aikovat hyökätä kotimaahansa. Rakenna puolustus torneja suotuisia paikkoja Päihitä vihollisesi! Ei häviämään!
Tunnelin Rush
Kaksi minuuttia on kerätä niin monta pistettä kuin mahdollista. Välttää tai ampua esteitä tai ne voivat aiheuttaa voit menettää aikaa.


?UFO pelit

Homepage
 | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Gametrick.net

?UFO pelit


1
Ulkomaalainen alus lasku icon
Hei ystävät löydetty addicting pelit, pelata ja nauttia pelistä. Tässä pelissä sinun tehtäväsi on purkaa ulkomaalainen alus kohdennettuja kanta osumatta läheisen kohteen ja tässä pelissä sinulla on 10 tasoa ja don t on elämän s olla varovainen. Pidä hauskaa! Käytä nuolinäppäimiä pelata.
Sisukas vs Aliens icon
Ulkomaalaisten valtaavat lähistöltä, ja se riippuu Spunky koira Mätkintä ulkomaalaisten ja voittaa.
ohjeet
hiirellä
Mars paeta icon
Olet osa sotilaallista operaatiota kaukana sijaitsevat planeetat Tavarajuniin Earth 's kaukaisia vaaroilta. Kireät Mars avaruusalus, sinun täytyy löytää takaisin kotiin, kun väistää vihollisia'ohjuksia ja selvittää selkeällä tavalla.
HOW TO: teidän tavoite on päästä tukialus ja paeta Mars, jotta näin tapahtuisi, käytä nuolinäppäimiä ohjaamaan alus- ja z-näppäintä ampua.
Astronot Dog icon
Apua Astro Dog lähteä planeetalta, kerätä avaruusalustasi 3 osaa, 2-kanisterit polttoaineen ja määräyksen (luun ja maito). Vältä vihollisia lentää UFO, rapuja ja asteroidit ja ampua niitä pisteitä. Koira matkustaa yhden planeetan toiselle; Seuraava taso on kovempi kuin edellinen. Sinulla on kolme elämää. Julkaise paras tulos verkossa. Nuolinäppäimillä liikkua koiran ja tilaa ampua.
Atomi icon
Räjähtävä ohjusten tuhoaminen! Käytä hiirtä ampua alas saapuvan ohjuksia, päivittää oman puolustuksemme ja tuhovoima, kaikki samalla suojaamaan kaupunkia Ufot ja Atomic Bomb!
Alien Showdown icon
Kun olennot näkyy tutka screeen sinun täytyy ampua tai paeta. Käytä nuolinäppäimiä liikkeitä ja tilaa ammunta


1