Klassinen
 
IQ
 
Toiminto
 
Urheilu
 
Rotu
 
Seikkailu
 
Torjunta
 
Lapset
 
Muoti
 
Taito
 
Strategia
 
Johtokunta
 
Hauskaa
 
Moninpeli
Metsä Legend Stande
Tämä on mahtava ammunta peli, jossa sinun täytyy taistella kuin sotilas joka on ollut lähettää ulkomaan alueella. Sinun tehtäväsi on tappaa vihollisia joka tasolla tuhota ne kokonaan. Voit poistaa tason sinun täytyy selviytyä vastaan tiettynä ajankohtana. Muista! Edetessäsi tasoilla, aikaa sekä vahvuus vihollisia kasvaa. Käytä siis taitoja ja ampua ne kaikki ennen kuin ne tappavat sinut.
Endless War 3
Nizza ja addicting strategia sota peli! AWSD liikkeelle R ladata Q käskeä G pudottaa ase SPACE varajäsenen ase 1234 muuttaa ase
Slash Zombeja
Maailmanloppu on täällä, hordes puolilla maailmaa. Sen aika tuhota jälleen tankkiin. Sen vuoden 2018 maailma on alle maailmanlopun zombie laumoista, ja olet yksin kaukana. Yritä päästä pohja yli 15 tasoa, verta, zombeja, ja pomot Käyttävät tankkiin tappaa kaikki zombit, kerätä kaikki kolikot.

Ohjeet

Hiirtä siirrä Auto ampua käytössä 1-5 Aseita Välilyönti: Erityistä Ampu
Murha-aseen zombeja
2206 Kaupunkimme tulee valtava zombie-kriisiin. Paras soturi valittu poistaa niitä ja suojella kansalaisia. Olet ainoa, joka pitää kaupunkia kuoleman varjon! Älä viitsi!
ohjeet: nuolinäppäimillä/WASD liikkua, tilaa Bounce hirviöitä, avain 1-6 vaihtaa aseita, hiiri ampua.
Äärimmäisen tulivoima
Voit valita merkin riippuen siitä, mitä pidät
kaikkein: ketteryys tai brute voimassa. Ammu vihollisesi alas ja don 't Anna Dr.
Lazarus saada pois.
Sucriken: Secret Legends
Keksiä ulos tappaa kanssa jalkoja don mutta Secret Legends 't vahingoittaa muiden käyttäjien!


?UFO pelit

Homepage
 | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Gametrick.net

?UFO pelit


1
Ulkomaalainen alus lasku icon
Hei ystävät löydetty addicting pelit, pelata ja nauttia pelistä. Tässä pelissä sinun tehtäväsi on purkaa ulkomaalainen alus kohdennettuja kanta osumatta läheisen kohteen ja tässä pelissä sinulla on 10 tasoa ja don t on elämän s olla varovainen. Pidä hauskaa! Käytä nuolinäppäimiä pelata.
Sisukas vs Aliens icon
Ulkomaalaisten valtaavat lähistöltä, ja se riippuu Spunky koira Mätkintä ulkomaalaisten ja voittaa.
ohjeet
hiirellä
Mars paeta icon
Olet osa sotilaallista operaatiota kaukana sijaitsevat planeetat Tavarajuniin Earth 's kaukaisia vaaroilta. Kireät Mars avaruusalus, sinun täytyy löytää takaisin kotiin, kun väistää vihollisia'ohjuksia ja selvittää selkeällä tavalla.
HOW TO: teidän tavoite on päästä tukialus ja paeta Mars, jotta näin tapahtuisi, käytä nuolinäppäimiä ohjaamaan alus- ja z-näppäintä ampua.
Astronot Dog icon
Apua Astro Dog lähteä planeetalta, kerätä avaruusalustasi 3 osaa, 2-kanisterit polttoaineen ja määräyksen (luun ja maito). Vältä vihollisia lentää UFO, rapuja ja asteroidit ja ampua niitä pisteitä. Koira matkustaa yhden planeetan toiselle; Seuraava taso on kovempi kuin edellinen. Sinulla on kolme elämää. Julkaise paras tulos verkossa. Nuolinäppäimillä liikkua koiran ja tilaa ampua.
Atomi icon
Räjähtävä ohjusten tuhoaminen! Käytä hiirtä ampua alas saapuvan ohjuksia, päivittää oman puolustuksemme ja tuhovoima, kaikki samalla suojaamaan kaupunkia Ufot ja Atomic Bomb!
Alien Showdown icon
Kun olennot näkyy tutka screeen sinun täytyy ampua tai paeta. Käytä nuolinäppäimiä liikkeitä ja tilaa ammunta


1