Klassinen
 
IQ
 
Toiminto
 
Urheilu
 
Rotu
 
Seikkailu
 
Torjunta
 
Lapset
 
Muoti
 
Taito
 
Strategia
 
Johtokunta
 
Hauskaa
 
Moninpeli
Intergalactica
Liity maailmankaikkeus joukot ja ylikulkusilta kilpailijat laser-fast-kierrosta, voit voittaa tasoa. Out-Speed valo ja muutkin kuin aloittaa super haaste adrenaliini pumppaus racing toimia.

nuolinäppäimillä ohjata avaruusalus
Jarbot


Kuvaus: hallita Jarbot, robotti, joka aktivoituu kun 10000 vuotta on decomissioned, forfill hänen ainoa velvollisuus puolustaa ylpeä lajin viimeinen yksilö.

valvonta:
WASD - liikkeen
hiiri - tavoitteena & ampua
E - käyttö näppäintä
P - tauko
Teki Mafia
Mafia on aina paljon tekemistä! Täydellinen Kummisetä 's tilaukset saada hänen liikearvon ja ansaita palkintoja!
Aliens vs Predator
Pysy hengissä mahdollisimman pitkään kuin peto, joka tappaa ulkomaalainen hoards kunnes hän lopulta kuolee. Vasen / Oikea Nuolinäppäimet - Siirrä. Ylös nuolinäppäintä - hyppy. Alanuolinäppäintä - Rage. D - Stab. S - Heitä Disc. - Special Move.
Super ampuja
Super ampuja on toiminta tilaa ampuja peli haastava pelattavuus. Tappio hyökkää vihollisen alusten päivittää aseita ja yrittää pisteet eri palkinnot. Eri aseita se tekee siitä hyvin erityinen peli.

valvonta:
hiirellä ohjaus avaruusalus.
Zombie Die Hard
Sen vaikea tappaa Zombie. Käytä temppuja tappaa zombie tässä
uusia zombeja peli. Käyttää esineitä peli tappaa heidät.
napsauttamalla Palauta taso pelata uudelleen, jos olet jumissa keskellä.
onnea!


?UFO pelit

Homepage
 | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Gametrick.net

?UFO pelit


1
Ulkomaalainen alus lasku icon
Hei ystävät löydetty addicting pelit, pelata ja nauttia pelistä. Tässä pelissä sinun tehtäväsi on purkaa ulkomaalainen alus kohdennettuja kanta osumatta läheisen kohteen ja tässä pelissä sinulla on 10 tasoa ja don t on elämän s olla varovainen. Pidä hauskaa! Käytä nuolinäppäimiä pelata.
Sisukas vs Aliens icon
Ulkomaalaisten valtaavat lähistöltä, ja se riippuu Spunky koira Mätkintä ulkomaalaisten ja voittaa.
ohjeet
hiirellä
Mars paeta icon
Olet osa sotilaallista operaatiota kaukana sijaitsevat planeetat Tavarajuniin Earth 's kaukaisia vaaroilta. Kireät Mars avaruusalus, sinun täytyy löytää takaisin kotiin, kun väistää vihollisia'ohjuksia ja selvittää selkeällä tavalla.
HOW TO: teidän tavoite on päästä tukialus ja paeta Mars, jotta näin tapahtuisi, käytä nuolinäppäimiä ohjaamaan alus- ja z-näppäintä ampua.
Astronot Dog icon
Apua Astro Dog lähteä planeetalta, kerätä avaruusalustasi 3 osaa, 2-kanisterit polttoaineen ja määräyksen (luun ja maito). Vältä vihollisia lentää UFO, rapuja ja asteroidit ja ampua niitä pisteitä. Koira matkustaa yhden planeetan toiselle; Seuraava taso on kovempi kuin edellinen. Sinulla on kolme elämää. Julkaise paras tulos verkossa. Nuolinäppäimillä liikkua koiran ja tilaa ampua.
Atomi icon
Räjähtävä ohjusten tuhoaminen! Käytä hiirtä ampua alas saapuvan ohjuksia, päivittää oman puolustuksemme ja tuhovoima, kaikki samalla suojaamaan kaupunkia Ufot ja Atomic Bomb!
Alien Showdown icon
Kun olennot näkyy tutka screeen sinun täytyy ampua tai paeta. Käytä nuolinäppäimiä liikkeitä ja tilaa ammunta


1